Cochilii din Vata Minerala

Despre noi

Inca de la inceputul activitatii ne-am orientat atentia catre deservirea clientului.
Inovatiile permanente precum si urmarirea atenta a pietei materialelor izolatoare termic s-au tradus în timp prin deservirea unor clienti puternici.
Faptul ca astazi ramanem inca prima alegere atunci cand clientii nostri au nevoie de soluții materiale si livrari la timp, confirma profesionalismul echipei noastre.
Piata izolatiilor tehnice ramane o piata dinamica, o piata a profesionistilor pentru profesionisti, o piata ce deserveste un important sector economic al Romaniei.

Suntem mandri sa facem parte din ea !

 • Feb 26, 2017
  Incepem activitatea în 1993, activand într-o piata abia deschisa posibilitătilor, cu multe oportunităti; deschidem primele relatii comerciale cu santierele navale precum si cu furnizori interni puternici.
 • Feb 26, 2017
  In 1998 punem bazele, impreuna cu grupul international DBW, unei fabrici de Vata Minerala Bazaltica în Ploiesti; fabrica este astăzi detinută de grupul Saint Gobain, producând materiale ISOVER, unul dintre partenerii nostri de baza.
 • Feb 26, 2017
  In 2003 investim într-o linie performanta de productie Izolatii Termice pentru Tevi si Conducte, avand la momentul respectiv, un parteneriat puternic cu fosta fabrica de produse din Vata Minerala Bazaltica, IZOMAT – NOBASIL Slovakia, astazi parte a grupului Knauf Insulation.
 • Feb 26, 2017
  In 2011 punem bazele productiei de Izolatii Termice pentru Tevi si Conducte din Polistiren Extrudat si Poliuretan Rigid.
 • Feb 26, 2017
  In 2012, cream linia completa de produse de Izolatii pentru Tevi si conducte si o denumim ROBAlan, brand pe care il înregistram în tot acest timp.
 • Feb 26, 2017
  In prezent avem parteneriate solide cu unii dintre cei mai puternici furnizori din domeniu, o colaborare stransa cu grupul FIBRAN Grecia si relatii comerciale si de incredere cu majoritatea aplicatorilor din domeniu.

Produse fiabile

Consultanta in alegerea produselor

Rapiditate in executie

Experienta de peste 20 de ani