DESPRE NOI

Echipa ROBAlan

DESPRE NOI

Povestea noastră

Încă de la începutul activității ne-am orientat atenția către deservirea clientului.
Inovațiile permanente precum și urmărirea atentă a pieței materialelor izolatoare termic s-au tradus în timp prin deservirea unor clienți puternici.
Faptul că astăzi rămânem încă prima alegere atunci când clienții noștri au nevoie de soluții. materiale și livrări la timp, confirmă profesionalismul echipei noastre.
Piața izolațiilor termice rămâne o piață dinamică, o piață a profesioniștilor pentru profesioniști, o piață ce deservește un important sector economic al României.

Suntem mândri să facem parte din ea!

Cronologie

Începem activitatea în 1993, activând într-o piață abia deschisă posibilităților, cu multe oportunităti; deschidem primele relații comerciale cu șantierele navale precum și cu furnizori interni puternici.

In 1998 punem bazele, împreună cu grupul internațional DBW, unei fabrici de Vată Minerală Bazaltică în Ploiești; fabrica este astăzi deținută de grupul Saint Gobain, producând materiale ISOVER, unul dintre partenerii noștri de bază.

În 2003 investim într-o linie performantă de producție Izolații Termice pentru Țevi și Conducte, având la momentul respectiv, un parteneriat puternic cu fosta fabrică de produse din Vată Minerală Bazaltică, IZOMAT – NOBASIL Slovakia, astăzi parte a grupului Knauf Insulation.

În 2011 punem bazele producției de Izolații Termice pentru Țevi și Conducte din Polistiren Extrudat și Poliuretan Rigid.

În 2012, creăm linia completă de produse de Izolații pentru Țevi și conducte și o denumim ROBAlan, brand pe care îl înregistrăm în tot acest timp.

În prezent avem parteneriate solide cu unii dintre cei mai puternici furnizori din domeniu, o colaborare strânsă cu grupul FIBRAN Grecia și relații comerciale și de încredere cu majoritatea aplicatorilor din domeniu.

PRODUSE FIABILE

ConsultanȚĂ În alegerea produselor

RAPIDITATE ÎN EXECUTIE

EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 DE ANI